Måste jag ha ett konto för att beställa?
Nej, du kan också lägga en beställning som gäst. Men det finns några förmåner om du har ett konto hos oss.

Snabb kassaprocess
Se enkelt din orderstatus och orderhistorik
Få uppdateringar om våra nya releaser och specialerbjudanden

Vad händer om jag har glömt mitt lösenord?
På inloggningssidan klickar du på "Förlorat lösenord?" och du omdirigeras till en sida där du kan skapa ett nytt lösenord.

Vad händer om jag skrev fel e-postadress?
Kontakta oss så att vi kan ändra din e-postadress.

Hur ändrar eller avbryter jag min beställning?
Vi förbehåller oss rätten att när som helst efter mottagandet av beställningen acceptera eller avvisa beställningen, eller någon del därav, efter eget gottfinnande, även efter att kunden har mottagit en orderbekräftelse eller efter att kreditkortet har auktoriserats. Om kreditkortet redan har auktoriserats för köpet och beställningen annulleras, kommer vi att kreditera den ursprungliga betalningsmetoden.

Eventuella avbokningar som görs efter att en beställning har lagts kommer att medföra en avbokningsavgift på 10 % av den totala beställningen, oavsett när beställningen gjordes (även bara en sekund för sent) eftersom vi kommer att debiteras en avbokningsavgift av handlarens processor/kredit kort.


Observera att alla beställningar som redan har packats eller skickats inte kan annulleras.

Finns det några växelkurser?
Alla våra transaktioner är baserade i pund (GBP). Om ditt kreditkort är baserat i en annan valuta kommer din ordersumma att beräknas i enlighet med den dagliga växelkursen för det datum då din kortutgivare behandlar transaktionen.

Vilka betalningsmetoder accepterar du?
Vi accepterar alla vanliga kreditkort (VISA, Mastercard, AMEX) och PayPal-betalningar. Vi accepterar inte personliga checkar, postanvisningar, direkta banköverföringar, betalkortsbetalningar eller postförskott.

Hur säker är min onlinebeställning?
När du köper online med ditt kreditkort läggs all din information in på en SSL säker webbsida. Din information är sedan SSL-krypterad och skickas direkt till vår kreditkortsleverantörs nätverk, där ditt kort och din transaktion är auktoriserad och godkänd. Din kreditkortsinformation lagras inte på våra servrar.

Hur ställer jag in min leveransadress?
Eftersom vår webbplats och tjänst är baserad på engelska, måste all information som du skrev in vara engelsk inmatningsmetod, inklusive skiljetecken. Om vissa bokstäver i din adress innehåller icke-engelska bokstäver, rekommenderas du att använda liknande engelska bokstäver istället. Du kan till exempel ändra bokstaven "?" till "c".

Kan jag ändra min leveransadress efter att ha lagt en beställning?
Observera att din leveransadress inte kan ändras efter att beställningen har bearbetats eller skickats. Vänligen uppdatera din leveransadress till din bostadsadress istället för din yrkesadress eftersom vi inte vet hur länge destinationens tullavdelning kommer att ha paketet på is.

När kommer min beställning?
När beställningen har skickats skickar vi din spårningsinformation via e-post nästa dag eftersom spårningsinformation i allmänhet blir tillgänglig 24 timmar efter att vi har skickat beställningen. Vi är inte ansvariga för förseningar orsakade av tullavdelningen i ditt land.

Hur spårar jag min beställning?
Vi skickar din spårningsinformation via e-post så snart din beställning har skickats. Vanligtvis får du spårningsnumret en dag efter att vi har skickat din beställning.

Du kan spåra din beställning här.

Kan jag använda flera rabattkoder i en beställning?
Kampanj- och rabattkoder kan inte användas i samband med andra kampanjer och rabatter om inte annat anges.

Vad gör jag om jag saknar artiklar i min beställning?
Om något fortfarande saknas, kontakta oss omedelbart. Bilder och video bifogas.

När kommer min beställning att behandlas?
Alla beställningar hanteras och skickas ut från vårt lager i Hong Kong. Vänligen tillåt extra tid för din beställning att behandlas under helgdagar och reasäsonger.

Vi behandlar beställningar mellan måndag och fredag. Beställningar kommer att behandlas inom 1-3 arbetsdagar från beställningsdatumet och skickas nästa dag efter bearbetningsdagen. Observera att vi inte skickar på helger.

Vänligen kontakta oss om du inte får spårningsbekräftelse efter 5 arbetsdagar från den dag du genomförde din betalning.

Kommer jag att debiteras med tullar och skatter?
Priserna som visas på vår webbplats är skattefria i pund (GBP), vilket innebär att du kan bli skyldig att betala för tullar och skatter när du har tagit emot din beställning.
Importskatter, tullar och relaterade tullavgifter kan debiteras när din beställning anländer till sin slutdestination, vilket bestäms av ditt lokala tullkontor.

Betalning av dessa avgifter och skatter är ditt ansvar och kommer inte att täckas av oss. Vi är inte ansvariga för förseningar orsakade av tullavdelningen i ditt land. För ytterligare information om avgifter, vänligen kontakta ditt lokala tullkontor.

Hur returnerar jag en vara?
Om du inte är nöjd med ditt köp och vill returnera en vara, vänligen kontakta oss inom 30 dagar från att du mottagit din beställning. Vänligen ange ditt ordernummer samt orsaken till din retur. Vår kundtjänst kommer att granska returförfrågan och skickar ytterligare instruktioner om returen godkänns.

För en lista över slutförsäljningsartiklar, se vår returpolicy. Alla returer måste vara i originalskick med intakt förpackning.

Vad händer om varan/varorna jag fick är defekta/felaktiga/skadade?
Vänligen kontakta oss inom 7 dagar från mottagandet av din beställning om du fått varor som är felaktiga, saknas och/eller defekta. Vänligen inkludera ditt ordernummer, fotografier av varan/varorna och alla relaterade referenser när du tar emot ditt paket. Vi kommer att göra vårt bästa för att lösa ditt ärende så snart som möjligt.

Hur lång är returprocessen?
Att behandla returer kan ta upp till 14 arbetsdagar från den dag vi tar emot din retur. Vi skickar ett e-postmeddelande för att bekräfta när din retur har behandlats.

När får jag min återbetalning?
Alla återbetalningar kommer att krediteras till din ursprungliga betalningsform. Om du betalade med kredit- eller betalkort kommer återbetalningar att skickas till den kortutfärdande banken inom 7-10 arbetsdagar efter mottagandet av den returnerade varan eller begäran om annullering. Vänligen kontakta den kortutfärdande banken med frågor om när krediten kommer att sättas in på ditt konto.

Om du inte har fått en kredit för din retur ännu, gör så här: Kontakta banken/kreditkortsföretaget. Det kan ta lite tid innan återbetalningen bokförs på ditt konto.