På Vitamaterialesträvar vi efter att göra våra kunder 100% nöjda med produkten de har köpt av oss. Om du upplever några frakt- eller produktproblem och du känner dig frustrerad, skicka ett e-postmeddelande till oss så hjälper vårt team dig direkt.

Vänligen fyll i din adress i alla detaljer, annars kommer paketet vi postar till dig att returneras till oss, eller så ignorerar vi bara din begäran för att rädda alla besväret. Om paketet returneras på grund av försenad hämtning kan du betala fraktavgiften så skickar vi om paketet till dig, men vänligen ange korrekt adress. Du kan också begära återbetalning, men eftersom det inte var vårt fel som orsakade returen återbetalar vi endast 50 % av beställningen.
=====================>> RETURPOLICY <<====================

1. Inte nöjd med din beställning
Om du inte är nöjd med ditt köp, 10 dagar från det att du mottog produkten i nyskick utan synligt slitage, är du (köparen) den som står för att betala fraktkostnaderna för returen artikel om den inte täcks av vår garanti mot tillverkarfel och byte beror inte på vårt fel.

Observera: Fraktkostnader återbetalas ej.

2. Skadade föremål eller låg kvalitet
Om produkten är defekt eller inte fungerar korrekt, vänligen meddela oss. För den snabbaste upplösningen, vänligen kontakta oss via customer@vitamateriale.com inklusive ett fotografi som visar den dåliga kvaliteten eller det skadade området på föremålet. De mest optimala bilderna är på en plan yta, med taggen och felet tydligt. Vi skickar ersättningar till dig så snart vi har bekräftat situationen, du behöver inte returnera de defekta. Vi kommer att använda denna information för att hjälpa dig med din beställning och eliminera fel i framtiden.

=====================>> AVBOKNING <<=====================

1.Avbryta ej utskickade beställningar
Om du avbryter din beställning som ännu inte har skickats ut, vänligen kontakta oss via customer@vitamateriale.com. För snabbast upplösning, vänligen inkludera ditt ordernummer. Tack!

Observera: Återbetalningar kommer att dras från 10 % av ordersumman som en hanteringsavgift

2. Alla beställningar som har packats eller skickats kan inte annulleras

====================>> Garanti <<=========================

Denna garanti täcker endast tillverkningsfel och täcker inte:

  • Skador orsakade av olycka
  • Felaktig skötsel
  • Normalt slitage
  • Nedbrytning av färger och material på grund av solexponering
  • Eftermarknadsförändringar
  • Inga returer/byten för produkter med vattenexponering accepteras.

==================>> ÅTERBETALNINGSPOLICY <<=================

Om du känner att produkten du har köpt inte visar de krav som du ursprungligen hade i åtanke, så har du möjlighet att begära en återbetalning.

Här är de omständigheter under vilka återbetalningar kommer att beviljas:

Du kan få full återbetalning

Om produkten du har köpt är helt icke-funktionell.

Om du inte fått din produkt inom 90 arbetsdagar (Sydamerika)

Observera: Återbetalningen kommer att gå tillbaka till ditt konto inom 5-7 arbetsdagar efter det datum då din beställning gjordes.

FRAKTKOSTNADER

Fraktkostnader är ej återbetalningsbara. Om du får en återbetalning kommer kostnaden för returfrakten att dras av från din återbetalning.

Om du skickar en vara över 100 USD bör du överväga att använda en spårbar frakttjänst eller köpa fraktförsäkring. Tack!

SKADAD ARTIKEL / LÅG KVALITET

För den snabbaste upplösningen, vänligen inkludera ett fotografi som visar den dåliga kvaliteten eller det skadade området på föremålet. De mest optimala bilderna är på en plan yta, med taggen och felet tydligt.

Vi kommer att använda denna information för att hjälpa dig med din beställning och eliminera fel i framtiden.